torsdag 13 september 2012

Flow..

Nu har de flesta nior skapat sina bloggar.
Den grupp som arbetar med att skapa collage i programmet photoshop jobbar på, det är tidskrävande och bilder på deras arbeten kommer så småningom upp på deras bloggar. 
Gå gärna in och kolla i länkarna här bredvid, massor av fina bilder.



Den andra gruppen nior har redan arbetat med photoshop och med att skapa collage. Vissa av dem kanske ändå kommer lägga upp bilder på de arbeten som de gjort. 
Den gruppen har startat med ett annat projekt där fokus ligger på processen och material, verktyg och olika tekniker. Samma tema gäller som den gruppen som arbetar med collage, alltså temat dröm.
Det skall bli spännande att se hur de tacklar temat och vilka material och tekniker som kommer att användas. 

Sjuorna har avslutat området illustration och har nu fått sina datorer.
Vi kommer nu att arbeta med lite olika program som finns i datorn men även program som finns att ladda ner eller att arbeta med över nätet. Länkar till de olika programmen kommer jag att länka här så fort vi kommer igång.

Våra sexor jobbar på sina mappar. Dessa mappar skall de ha till att förvara sina alster i och dom skall designas på massor av olika vis. Sexorna har bara 45 minuters-lektioner så de jobbar på så gott det går.

Åttorna jobbar med temat identitet.
Det skapas lerfigurer av plastelinalera och andra saker som skall användas som i kulissen till den animerade film som skall bli slutresultatet av deras arbete. 

Allt rullar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar